Τετάρτη 4 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Το ΔΣ της Κίνησης Αντιστασιακών Εκπαιδευτικών (ΚΑΕ), αύριο Πέμπτη 5-4-01 στις 5 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΟΑΟ (Πειραιώς 6, 4ος όρ. Ομόνοια), πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη των μελών της Κίνησης που χάθηκαν την τελευταία διετία. Θα επιδοθούν τιμητικά διπλώματα.

  • Το Παράρτημα Νέας Ιωνίας (Αττικής) της ΠΕΑΕΑ, μετά την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης λόγω αντικειμενικών προβλημάτων, καλεί τα μέλη του, εκ νέου, την Κυριακή 8-4-01 στις 10 π.μ. στον κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» στη Νέα Ιωνία.
Επέτειοι
  • Τα Παραρτήματα Καλαβρύτων και Κλειτορίας της ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν την Κυριακή 8-4-01 στις 11.30 π.μ. εκδήλωση προς τιμήν των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ (περιόδου 1941-'49) της 3ης Μεραρχίας Πελοποννήσου που έπεσαν στην περιοχή ΠΑΟΣ Καλαβρύτων. Το μνημόσυνο θα τελεστεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πάου του Δήμου Παΐων Καλαβρύτων. Καλούνται όλα τα Παραρτήματα να παραστούν. Πούλμαν για την εκδήλωση, που αναχωρούν από την πλατεία Κάνιγγος, δρομολογούν: - Τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ στις 7.30 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 8234.296 και 8831.368. - Η ΚΔ της ΠΕΑΤΑΘ-ΔΣΕ στις 7 π.μ. Τηλ.: 3220.183.
  • Τα Παραρτήματα Δυτικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ οργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν της ηρωικής μάχης του Φαρδύκαμπου, την Κυριακή 8 του Απρίλη 2001. Η ΠΕΑΕΑ στη Δυτική Μακεδονία καλεί όλους την Κυριακή στο Φαρδύκαμπο και δηλώνει ότι με την τιμητική αυτή εκδήλωση «τιμούμε τον Φαρδύκαμπο, το διαμάντι του αγώνα μας. Τιμούμε τους νεκρούς του αγώνα μας. Τιμούμε την Εθνική μας Αντίσταση. Τιμούμε τους αγώνες του λαού μας για λευτεριά και κοινωνική δικαιοσύνη».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ