Τετάρτη 4 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ»
«Εχασε» ήδη 138 πτήσεις

Σε απολογία για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στο αεροδρόμιο των Σπάτων, κατέφυγε χτες με ανακοίνωσή της η «Ολυμπιακή Αεροπορία». Στην ουσία όμως, αποκρύπτονται οι ευθύνες της ιδιοκτήτριας εταιρίας «Χόχτιφ» για την κατάσταση που επικρατεί.

Με την ανακοίνωσή της η ΟΑ αναφέρεται στη... στήριξη που πρόσφερε ώστε να λειτουργήσει ομαλά το αεροδρόμιο, απαντώντας σε κατηγορίες περί του αντιθέτου.

Σημειώνει ότι έως και σήμερα μείωσε κατά 138 συχνότητες (πτήσεις) το επιχειρησιακό της πρόγραμμα, «συμβάλλοντας τα μέγιστα» όχι μόνο στα πρώτα 24ωρα λειτουργίας του «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και στη συνέχεια, μιας και 48 εβδομαδιαίες συχνότητες θα παραμείνουν εκτός προγράμματος, για κάποιο διάστημα.

Η διοίκηση της εταιρίας αποφεύγει να θίξει ευθέως τις δυσλειτουργίες του νέου αερολιμένα και την κακή διαχείρισή του από τους Γερμανούς της «Χόχτιφ». Πάντως, έστω και κομψά, κάνει λόγο για «αδυναμία των συστημάτων του νέου αεροδρομίου να λειτουργήσουν - εξυπηρετήσουν το επιχειρησιακό πρόγραμμα» της ΟΑ. Καταλήγει λέγοντας ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου και έτσι θα συνεχίσουν στο μέλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ