Παρασκευή 19 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου που αφορά τον κατώτερο μισθό, τη διαιτησία και την κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας συζητήθηκε χτες στην Ολομέλεια της Βουλής. Η πρόταση, με βάση ερμηνεία που δίνουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις σε άρθρο του Συντάγματος, δεν μπήκε σε ψηφοφορία γιατί προκαλεί δημοσιονομική επιβάρυνση...

Στην παρέμβασή του ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρ. Κατσώτης κατήγγειλε το γεγονός ότι οι προτάσεις νόμων της αντιπολίτευσης δεν τίθενται σε ψηφοφορία με την επίκληση του Συντάγματος και υπενθύμισε ότι κατά τη συζήτηση της πρότασης νόμου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το ΚΚΕ είχε δηλώσει ότι στην περίπτωση που αυτή ετίθετο σε ψηφοφορία θα την υπερψήφιζε.

Μεταξύ άλλων, ο Χρ. Κατσώτης σημείωσε ότι σχετικά με τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας θέση του ΚΚΕ είναι η επανασύστασή τους όχι μόνο για τους σκοπούς που είχαν, αλλά να ικανοποιούν τις διευρυμένες σύγχρονες ανάγκες που έχουν σήμερα τα λαϊκά στρώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ