Πέμπτη 9 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΙΕΘΝΗ
ΟΓΕ
Καταδικάζει τα ιμπεριαλιστικά σχέδια

Την επίθεση εναντίον της Συρίας καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: «Η ΟΓΕ καταδικάζει τους τρομοκρατικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ ενάντια στο συριακό λαό που γίνονται με τις πλάτες των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και των συμμάχων τους στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και εγκυμονούν ανυπολόγιστους κινδύνους για όλους τους γειτονικούς λαούς.

Το σχέδιο των ιμπεριαλιστών για τη "Μεγάλη Μέση Ανατολή", προκειμένου να εξασφαλίσουν για τα μονοπώλιά τους τον ενεργειακό πλούτο της περιοχής μόνο σε αιματηρές περιπέτειες μπορεί να οδηγήσει τους λαούς.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Συριακό λαό και ιδιαίτερα στις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων της Συρίας και τις διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε αγώνα που θα διεκδικεί να αποφασίσει ο Συριακός λαός και μόνο αυτός για το μέλλον του τόπου του χωρίς εξωτερικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Καταδικάζουμε την ενεργό συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών και την καλούμε να κλείσει άμεσα τη ΝΑΤΟική βάση της Σούδας που αποτελεί ορμητήριο επιθέσεων στους γειτονικούς λαούς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ