Τετάρτη 11 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Σφραγίζουν τα εισιτήρια»

Το αποτέλεσμα που θα επισφραγίσει την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιδιώξουν σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απέναντι σε Ηρακλή και Απόλλωνα αντίστοιχα, στους επαναληπτικούς των ημιτελικών.

Οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς τους Ελευθερόπουλο και Ανατολάκη, που είναι τιμωρημένοι, θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση με αβαντάζ την εκτός έδρας νίκη τους με 1-0 επί του Ηρακλή (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Τάκης Λεμονής, θεωρεί πως χρειάζεται προσπάθεια και καλή απόδοση, προκειμένου να πετύχει η ομάδα το στόχο της: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και το θετικό είναι ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά όλα τα παιχνίδια. Ετσι πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε και στο ματς με τον Ηρακλή» ανέφερε.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο του «Γηραιού», επικρατεί πίστη για την πρόκριση στον τελικό, καθώς είναι και η μόνη ελπίδα για έξοδο στην Ευρώπη. Ο Αγγελος Αναστασιάδης, προβληματίζεται από τις ελλείψεις των Στολτίδη, Ντεμπά, Δρούγα που είναι τραυματίες και του τιμωρημένου Σαπουντζή, αλλά δηλώνει ότι οι παίκτες του θα παλέψουν και θα κάνουν την προσπάθεια που χρειάζεται για επιτυχή περάτωση της δύσκολης αποστολής τους.

Πιο εύκολο έργο έχει ο ΠΑΟΚ, καθώς με τον «αέρα» του 5-2, από τον πρώτο ημιτελικό, αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Απόλλωνα (16.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μπορμπόκη, Κατσιαμπή, επισήμανε πως ο αγώνας χρειάζεται προσοχή και πως δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Στην αντίπερα όχθη, οι Αθηναίοι, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, αν και το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο. Πάντως το ηθικό είναι ανεβασμένο και σε αυτό συντέλεσε η νίκη τους στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ