Κυριακή 22 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Προετοιμάζονται και για την Πρωτομαγιά

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στη Θεσσαλία για την επιτυχία των πολύμορφων αγωνιστικών εκδηλώσεων και των απεργιακών συγκεντρώσεων, που θα γίνουν την Τρίτη 1η Μάη στους τέσσερις νομούς της περιοχής, για τον ταξικό αγωνιστικό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στη Λάρισα το Εργατικό Κέντρο διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα κορυφωθούν με την απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει την 1η Μάη, στις 9.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης. Επίσης, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει, στάσεις εργασίας μιας ώρας την Παρασκευή και τη Δευτέρα 27 και 30 του Απρίλη, εκδήλωση τιμής στον Γιάννη Τσολάκη, συναυλία τη Δευτέρα 30 του Απρίλη, συμμετοχή στην πορεία ειρήνης και περιοδείες, εξορμήσεις, ομιλίες, συσκέψεις, συνελεύσεις στους χώρους δουλιάς και στις συνοικίες.

Στο Βόλο για τον ταξικό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών διοργανώνει δεκαήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων που ξεκινούν αύριο και θα κορυφωθούν με την απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη 1η Μάη στις 9.30 π.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (έξω από το Δημαρχείο). Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει γενικές συνελεύσεις σωματείων, περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς, σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων την Τρίτη 24 του Απρίλη, με κύριο στόχο τη δημιουργία Επιτροπών Αγώνα και τη συνέχιση της συγκέντρωσης υπογραφών για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στα Τρίκαλα, η απεργιακή συγκέντρωση για τον αγωνιστικό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, θα γίνει στις 9.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία. Στην Καρδίτσα, η απεργιακή συγκέντρωση, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο θα γίνει έξω από το κτίριο του ΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ