Τρίτη 8 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες στη Μάχη της Ηλεκτρικής

Αρχισαν χτες οι εκδηλώσεις μνήμης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και του ΚΚΕ για τους πεσόντες στη Μάχη της Ηλεκτρικής και κορυφώνονται την Κυριακή 13/10, στις 10 π.μ. με συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου (Κερατσίνι) και πορεία στο μνημείο της Ηλεκτρικής, όπου θα χαιρετίσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και εκπρόσωπος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ, θα κατατεθούν στεφάνια και θα γίνει προσκλητήριο νεκρών.

Αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σαμαράκης» θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γ. Παπαοικονόμου «Το Δόκανο» και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη 10/10, το πρωί, επίσκεψη μαθητών στα γραφεία του Παραρτήματος και μετάβαση στο μνημείο των Ηρώων εντός και εκτός του εργοστασίου της ΔΕΗ.

Την Παρασκευή 11/10, στις 5 μ.μ., στεφανώματα στις πλάκες των Κερατσινιωτών αγωνιστών που έπεσαν σε διάφορα σημεία της πόλης. Σημείο συνάντησης Κωνσταντινουπόλεως και Αγίας Σοφίας.

Το Σάββατο 12/10, στις 10.30 π.μ. στο νεκροταφείο, δέηση στο κενοτάφιο των Αγωνιστών και στις 11.30 π.μ. κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του αντάρτη του ΕΛΑΣ στην πλατεία Νίκης των Λαών στην Αμφιάλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ