Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση, για τη λαϊκή πάλη ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή» διοργανώνονται συγκεντρώσεις από ΚΟ του ΚΚΕ. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων οι παρακάτω:

Σήμερα, στις 5.30 μ.μ., συγκέντρωση στην Αίγινα, στην αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ.

Τη Δευτέρα 21/10

  • Στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι, στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΚΟ (Θηβών 231 & Δωδεκανήσου). Θα μιλήσει ο Θ. Παφίλης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 7 μ.μ., στου Ζωγράφου, στον κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ». Θα μιλήσει ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 6 μ.μ., στο «Στρατουδάκειο» Πολιτιστικό Κέντρο Μεγάρων. Θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.
Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην Ευξεινούπολη Αλμυρού (Καφενείο Καραφέρη), θα μιλήσει ο Σ. Τσόγκας, μέλος του ΤΓ Υπαίθρου Μαγνησίας.
  • Σήμερα, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στην Οσσα Λάρισας (ταβέρνα Παπαστεργίου), θα μιλήσει ο Ρ. Μαρούδας, μέλος της ΚΕ.
  • Την Κυριακή 20/10, στα Φάρσαλα (αίθουσα του 1ουΚΑΠΗ), στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ.
Αλλες εκδηλώσεις

-- Συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ πραγματοποιείται, σήμερα, Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στα Βρασνά Θεσσαλονίκης.

-- Η ΚΟ Μελιγαλά του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Μελιγαλά με θέμα: «Το πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, στέλεχος του Κόμματος, περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ