Τρίτη 5 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013
Περιοδεία στο ΚΕΘΕΑ

Το κεφάλαιο είναι σαν τη φωτιά. Αν το αφήσεις να υπάρχει, θα διεισδύει από παντού. Εμείς είμαστε αυτοί που παράγουμε κι όμως μας πετάνε ψίχουλα. Εχουμε δύναμη που πρέπει να τη δείξουμε. Οσο η κυβέρνηση κλιμακώνει την επίθεση, εμείς θα κλιμακώνουμε την αντίδραση. Κι ένα χαρακτηριστικό δείγμα πρέπει να αποτελέσει η αυριανή απεργία.

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μιλώντας χτες στους εργαζόμενους στις διοικητικές υπηρεσίες του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι σοβαρές εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, ενώ ο Γ. Πέρρος επισήμανε την επιτακτική ανάγκη τα συνδικάτα να ανοίξουν το ζήτημα των ναρκωτικών.

«Στο ΠΑΜΕ έχουμε ξεκάθαρη άποψη για το ζήτημα των ναρκωτικών, για την απεξάρτηση μέσα από τα στεγνά προγράμματα, για την καθοριστική σημασία της πρόληψης. Είστε γνώστες του προβλήματος να πάμε μαζί σε χώρους δουλειάς και να το συζητήσουμε με εργαζόμενους, να γίνει κτήμα του ελληνικού λαού. Να συναντηθούμε, να γίνει ένα πάντρεμα και συνεννόηση μεταξύ μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ