Τετάρτη 27 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει προς τιμήν της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης κατά των φασιστών - ναζιστών κατακτητών, εκδήλωση στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

-- Η ΤΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ του ΚΚΕ και τα ΤΣ ΑΕΙ και ΤΕΙ Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στα 95 χρόνια του ΚΚΕ και στα 45 χρόνια της ΚΝΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Μπιρλή, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - ομιλία για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης, στις 7:30 μ.μ., με ομιλητή τον Δημήτρη Μαστρογιαννόπουλο, γραμματέα της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την επέτειο της Οχτωβριανής Επανάστασης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, στις 7:30 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Πελετίδη, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Τομέα Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Παλλικής θα πραγματοποιήσει ομιλία, στο Δημαρχείο Ληξουρίου, στις 7:30 μ.μ., με ομιλήτρια την Αγγελική Τσώλου, γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν των 95 χρόνων του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας (Ελικοδρόμιο).

-- Συγκέντρωση πραγματοποιείται στις 7 μ.μ. στο Μαρούσι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, με ομιλητή τον Π. Παπαγεωργόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7:30 π.μ. συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στα ΕΛΤΑ (μονάδα Κωνσταντινουπόλεως και Λένορμαν) με ομιλητή τον Χ. Μπάθα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Συγκέντρωση για 95χρονα του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στις 12 μ., στο αμφιθέατρο «Καλαϊσάκη» με ομιλητή τον Νίκο Σταματόπουλο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 12 μ. περιοδεία στο πολυκατάστημα PRAKTIKER στον Ταύρο με τον Τ. Κεσόπουλο, γραμματέα της ΤΟ Εμπορίου της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Πέμπτη

-- Συζήτηση με τους εργαζόμενους στην Τράπεζα της Ελλάδας για τις εξελίξεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις θέσεις του ΚΚΕ, στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Ελλάδας, στις 10.30 π.μ. Θα μιλήσει ο Π. Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 95 χρόνων δράσης του ΚΚΕ η ΤΟ Πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ οργανώνει, στις 8:30 μ.μ., στη μουσική σκηνή «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ» (πεζόδρομος Ηρακλείτου 2), αφιερωματική εκδήλωση στο ρεμπέτικο του Εμφυλίου.

-- Στις 8 π.μ. περιοδεία στο ΙΚΑ Ιλίου με τον Σπ. Χαλβατζή, βουλευτή του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ