Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαμαρτυρία για τη δίωξη εκπαιδευτικού

Να σταματήσει η συνδικαλιστική δίωξη του εκπαιδευτικού, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ και μέλους της Ενωσης Γονέων Ε' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά απαίτησαν προχτές Τρίτη εκπαιδευτικοί και γονείς από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, εργατικών σωματείων, συλλόγων εκπαιδευτικών και γονιών, έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, καθώς ο εκπαιδευτικός καλείται σε έγγραφη κατάθεση, επειδή ως μέλος της Ενωσης Γονέων μοίραζε ανακοινώσεις τη μέρα του αγιασμού σε λύκειο.

Οι εκπρόσωποι των φορέων κατέθεσαν στον Διευθυντή αποφάσεις Διοικητικών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον εκπαιδευτικό και απαίτησαν να σταματήσει τώρα η δίωξή του. Δήλωσαν ότι σε καμιά περίπτωση δε θα επιτρέψουν σε κανέναν να παρεμποδίσει και να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση, με κατηγορίες ανυπόστατες και ψευδείς, σε μια περίοδο μάλιστα, όπου από τη μια οι εργαζόμενοι δέχονται ολομέτωπη επίθεση και από την άλλη αγώνες για την ανατροπή της αντιλαϊκής - αντεργατικής πολιτικής βρίσκονται σε εξέλιξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ