Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΦ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ
Μαζική συμμετοχή στο αθλητικό τουρνουά

Τουλάχιστον 300 σπουδαστές με 28 ομάδες ποδοσφαίρου και 22 ομάδες μπάσκετ αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της Αθλητικής Επιτροπής του σπουδαστικού συλλόγου ΣΤΕΦ στο ΤΕΙ Πάτρας να διοργανώσει αθλητικό τουρνουά. Χτες έγινε η έναρξη του αθλητικού τουρνουά με μια πετυχημένη εκδήλωση όπου ο Αγγελος Σκιαδάς, εκ μέρους της Αθλητικής Επιτροπής, κάλεσε τους σπουδαστές να σηκώσουν κεφάλι: «Να σηκωθούμε από την εξέδρα και να μπούμε στο γήπεδο, διεκδικώντας δωρεάν αθλητισμό, με γήπεδα του ιδρύματος προσαρμοσμένα στις ανάγκες και επιστήμονες γυμναστές». Να σημειωθεί ότι η Αθλητική Επιτροπή συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία της πλειοψηφίας του ΔΣ και γεννήθηκε για να δείξει την άλλη όψη του αθλητισμού, βάζοντας στόχο την ανάπτυξη της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, του συναγωνισμού μακριά από φαινόμενα βίας και ρατσισμού και ενάντια στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού.

Ο σύλλογος της ΣΤΕΦ το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο του αθλητικού τουρνουά, θα διοργανώσει εκδήλωση για τον αθλητισμό, αλλά και κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση αθλητικών υποδομών στο ΤΕΙ Πάτρας και συγκεκριμένα: Τη λειτουργία του γυμναστηρίου με το απαραίτητο προσωπικό, γυμναστές και εξοπλισμό. Τη δημιουργία γηπέδου στο ΤΕΙ για την άθληση των σπουδαστών, με την εκμετάλλευση οικοπέδου που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του ιδρύματος. Την ελεύθερη πρόσβαση στα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο.

  • Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΜΑΣ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 στα γήπεδα του Calceto τα Σαββατοκύριακα 7-8/12 και 14-15/12 με δωρεάν συμμετοχή. Κεντρικό σύνθημα του τουρνουά είναι «Γνώρισε τον Αθλητισμό, πάλεψε για το δικαίωμά σου». Το ΜΑΣ καλεί όλους τους φοιτητές και σπουδαστές, συνολικά τη νεολαία της πόλης να δηλώσει συμμετοχή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ