Σάββατο 1 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΕΚΑ: Τους απαράδεκτους όρους της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες, μπλε λεωφορεία και τρόλεϊ), καταγγέλλει με ψήφισμά του το Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Η πρόταση για το ψήφισμα κατατέθηκε από την ΔΑΣ (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ) και πέρασε κατά πλειοψηφία. Δεν το ψήφισαν ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ (ο επικεφαλής της τελευταίας προέρχεται από το συγκεκριμένο κλάδο). Στο ψήφισμα καλούνται οι εργαζόμενοι «να ακυρώσουν στην πράξη τους απαράδεκτους όρους αυτής της σύμβασης και να διεκδικήσουν ΣΣΕ με βάση τις ανάγκες τους».

ΣΕΤΗΠ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και αντιπροσώπων για το ΕΚΘ, πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής νομού Θεσσαλονίκης, στις 7, 8 και 9 Φλεβάρη. Την Παρασκευή, 7 Φλεβάρη, κάλπες θα στηθούν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ., στην OTS, από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. στην E-NET και από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στα γραφεία του συνδικάτου (4ος όροφος του ΕΚΘ). Το Σάββατο, 8 Φλεβάρη, και την Κυριακή, 9 Φλεβάρη, οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίσουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ στα γραφεία του Συνδικάτου.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Τη γενική του συνέλευση πραγματοποιεί το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Δήμου και επαρχίας Γιαννιτσών Πέλλας, την Κυριακή 9/2, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών. Στη συνέλευση θα συζητήσει την οργάνωση του αγώνα για τη διεκδίκηση λήψης ουσιαστικών μέτρων προστασίας και ανακούφισης των ανέργων του κλάδου καθώς και για τις επικείμενες εκλογές του συνδικάτου.

ΕΚΛ: Την Κυριακή 23/2 θα πραγματοποιηθεί το 29ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, με θέματα: Απολογισμός δράσης της Διοίκησης του ΕΚΛ για το 2013 και προγραμματισμός δράσης για το 2014. Οικονομικός Απολογισμός 2013 και Προϋπολογισμός 2014. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του 2013. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. Συζήτηση και έγκριση ψηφισμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ