Παρασκευή 11 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στους χώρους δουλιάς

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τα στελέχη του ΠΑΜΕ να οργώνουν γιαπιά, εργοστάσια και εργασιακούς χώρους καλώντας τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικό και μαχητικό «παρών» στην απεργία και στο συλλαλητήριο στις 17 του Μάη και να απαντήσουν με κλιμάκωση του αγώνα στα μέτρα της κυβέρνησης που διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση.

Σήμερα

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν στις τράπεζες: Εμπορική στον Πειραιά ο Γ. Ποντικός, στην Αγροτική στην Εμμ. Μπενάκη και Χαριλάου Τρικούπη η Αλ. Μπαλού, στη μηχανογράφηση της Εθνικής ο Δ. Πολίτης και στην Αλφα Μπανκ στο κέντρο της Αθήνας ο Α. Αντύπας.

Στις βιοτεχνίες μετάλλου της Αθήνας θα περιοδεύσουν ο Μ. Τσουμπρής και Ο Μ. Κυπραίος. Στο Ταχυδρομείο της οδού Μακρυγιάννη στην Αθήνα θα περιοδεύσει ο Φ. Καλαμύδας. Περιοδείες θα γίνουν σε υποκαταστήματα και τεχνικές υπηρεσίες της ΔΕΗ και σε εργοτάξια δήμων.

Δευτέρα

Στην ΕΒΟ Ελευσίνας στις 10 το πρωί θα περιοδεύσει ο Θ. Κούτρας. Στην Eurobank στο κέντρο της Αθήνας θα περιοδεύσει ο Α. Αντύπας, ενώ στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στην Ομόνοια και το Σύνταγμα ο Δ. Πολίτης. Περιοδείες ακόμα θα γίνουν στα υποκαταστήματα της Γενικής Τράπεζας σε Αιγάλεω, Περιστέρι και Ν. Φιλαδέλφεια και στην Αγροτική στην Κριεζώτου. Περιοδεία θα γίνει και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Τρίτη

Στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα περιοδεύσει η Σ. Αγκζιώτη. Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί ο Θ. Κούτρας. Στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας σε Μαρούσι, Ν. Ιωνία και Ν. Φιλαδέλφεια θα περιοδεύσει ο Δ. Πολίτης.

Τετάρτη

Συγκέντρωση στο Γαλάτσι στο παλιό τέρμα στις 7 το απόγευμα διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, με ομιλητή τον Θ. Ευθυμίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ