Παρασκευή 7 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι ... ισορροπιστές του ΚΕΑ

Μαθήματα ...ισορροπίας προσπαθεί να παραδώσει το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που σε ανακοίνωσή του για τα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία, δεν κατονομάζει κανέναν απ' τους υπαίτιους, απεναντίας ζητά να παραχωρηθεί θέση στο παιχνίδι σε κάθε ενδιαφερόμενο να πάρει μέρος, προτρέποντάς τους να συνεργαστούν ειρηνικά στο μοίρασμα των αγορών!

«Αυτό που επείγει είναι ο πολιτικός διάλογος μεταξύ όλων των εμπλεκομένων δυνάμεων -ουκρανικών και ξένων (sic)- υπό την εποπτεία του ΟΗΕ, για να σταματήσει το στρατιωτικό σπιράλ και η ανάμειξη των ξένων δυνάμεων. Μια τέτοια σύνοδος θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό. Το ΝΑΤΟ πρέπει να παραμείνει εκτός της διαδικασίας. Ο διάλογος με τη Ρωσία είναι αναγκαίος για την ειρήνη και την πολιτική λύση, από τη μια πλευρά και για κάθε πολιτική της ΕΕ στην περιοχή, από την άλλη. Η συνεργασία πρέπει να πάρει τη θέση του ανταγωνισμού επιρροής», αναφέρει.

Θυμίζουμε ότι όταν το ληστρικό για τους λαούς μοίρασμα των αγορών δεν μπορεί να γίνει με ειρηνικά μέσα, τότε γίνεται με μέσα ανοιχτής σύγκρουσης... Αυτό σκοπίμως κρύβει το ΚΕΑ, κοροϊδεύοντας τους λαούς ότι η ΕΕ μπορεί να παίξει φιλειρηνικό ρόλο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ