Σάββατο 8 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Σήμερα, Σάββατο 8 Μάρτη

  • Στη Λάρισα, ο Σύλλογος Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού, η Ενωση Λογιστών, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών, το Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος και η Ενωση Γυναικών Λάρισας διοργανώνουν εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
  • Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ στον Πειραιά οργανώνουν πικετοφορία που θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη και θα έχει σταθμούς μεγάλα εμπορικά καταστήματα.
  • Το Συνδικάτο ΟΤΑ νομού Αχαΐας και ο Σύλλογος της ΟΓΕ στην Πάτρα διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «ΕΕ και εργαζόμενη γυναίκα», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
  • Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, ο σύλλογος της ΟΓΕ και η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνουν εκδήλωση με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, στις 7 μ.μ., στο Παπαστράτιο Μέγαρο Αγρινίου.
  • Η Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΕΕ και γυναίκες», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου (ΔΕΠΑΧ, Αβάντων 50). Θα μιλήσει η Κάτια Κρόκου, μέλος του προεδρείου της ΟΓΕ, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και προβολή ντοκιμαντέρ.
  • Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει μαζική εξόρμηση στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία.
  • Ο Σύλλογος της ΟΓΕ στη Μυτιλήνη θα πραγματοποιήσει πικετοφορία και εξόρμηση στην αγορά.
  • O Σύλλογος της ΟΓΕ στην Πρέβεζα διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την πολιτική της ΕΕ για τις γυναίκες, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οαση». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αναδρομή στην ιστορία του γυναικείου κινήματος, που θα πλαισιωθεί με τραγούδια με τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου.
  • Οι Σύλλογοι της ΟΓΕ σε Ζεφύρι και Ανω Λιόσια διοργανώνουν θεατρική βραδιά, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου). Θα παρουσιαστεί η παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από τη θεατρική ομάδα «Αλέκα Παΐζη».
  • Συγκέντρωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας οργανώνουν οι Γραμματείες Ξάνθης του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και η ΟΓΕ, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης. Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Εξω από την ΕΕ με τον πλούτο στα χέρια του λαού, αγωνιζόμαστε και κατακτάμε τα σύγχρονα δικαιώματα των γυναικών».
  • Εκδήλωση διοργανώνουν στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠΑΚΥ, ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης, οι Τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ και το ΜΑΣ. Θέμα της εκδήλωσης είναι: «Εξω από την ΕΕ και με τον πλούτο στα χέρια του λαού οι γυναίκες αγωνιζόμαστε και κατακτάμε τα σύγχρονα δικαιώματά μας». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα ενώ στο χώρο θα λειτουργεί δημιουργική απασχόληση παιδιών.
  • Στη Δράμα, ο Σύλλογος Γυναικών διοργανώνει εκδήλωση - κινηματογραφική προβολή της ταινίας του Κεν Λόουτς «Ψωμί και Τριαντάφυλλα», στις 6 μ.μ., στο δημοτικό ωδείο Δράμας.
  • Στο Λιτόχωρο, εκδήλωση με θέμα «Η υγεία εμπόρευμα ή κοινωνικό αγαθό;», διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων 1ου δημοτικού σχολείου. Θα μιλήσει η Κική Θεοδώρου, αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αύριο, Κυριακή 9 Μάρτη

  • Ο Σύλλογος της ΟΓΕ στην Ικαρία πραγματοποιεί εκδήλωση, στις 8 μ.μ., στον Αγιο Κήρυκο, στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου.
  • Στη Μυτιλήνη, ο Σύλλογος Γυναικών Μανταμάδου οργανώνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στο χώρο του Πολύκεντρου.
  • Στα Χανιά, ο Σύλλογος της ΟΓΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση στις 11.30 π.μ., στο Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης στο Θέρισο.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Την Κυριακή στο Σύνταγμα η συγκέντρωση για τη Μέρα της Γυναίκας (2020-03-06 00:00:00.0)
Δραστηριότητες για την 8η Μάρτη (2014-03-06 00:00:00.0)
Τα παιδιά στο επίκεντρο της ταξικής αλληλεγγύης (2013-12-21 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις φορέων και συσπειρώσεων (2013-11-16 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις φορέων και συσπειρώσεων (2013-11-16 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις της ΟΓΕ (2007-03-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ