Τετάρτη 2 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η ένταση στο ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζεται, καταπώς φαίνεται, η ένταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του πρώην προέδρου του, Γ. Παπανδρέου, να καταψηφίσει την Κυριακή άρθρο του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες, και την οξεία αντίδραση του νυν προέδρου Ευ. Βενιζέλου.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Συλβάνα Ράπτη, χαρακτήρισαν τη στάση Παπανδρέου «ακατανόητη πράξη». Ταυτόχρονα, σε τεταμένο κλίμα συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ (συμμετέχουν βουλευτές και στελέχη του κόμματος). Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φέρονται να άφησαν αιχμές κατά των Γ. Παπανδρέου και Απόστολου Κακλαμάνη (επίσης δεν ψήφισε το επίμαχο άρθρο) λέγοντας ότι παίζουν προσωπικό παιχνίδι. Αλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκαν. Οι Θάνος Μωραΐτης και Κώστας Τριαντάφυλλος αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, καταγγέλλοντας ότι «κάποιοι προσπαθούν να διχάσουν το κόμμα και την παράταξη».

Ο ίδιος ο Παπανδρέου, πάντως, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Bloomberg», έδωσε διαβεβαιώσεις ότι δεν αποχωρεί απ' το ΠΑΣΟΚ, δεν παίζει με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ