Σάββατο 12 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων, για τις επόμενες μέρες, προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Κάτω Αιγάλεω, στις εργατικές κατοικίες Μίνωος (σιντριβάνι), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Παλιά Κοκκινιά (πλατεία Νεράιδας), θα μιλήσει ο Β. Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Β' Διαμέρισμα Πειραιά στο ΚΑΠΗ Β2 (Σφακίων & Κιλκίς), θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και ο Γ. Δεληγιάννης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στη Σαλαμίνα, στο Εργατικό Κέντρο, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σαλαμίνας. Θα μιλήσουν ο Κ. Τζατζάνης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων και ο Γ. Βλάχος υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας.

-- Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι, στην καφετέρια «Corner Palace» (Καραϊσκάκη 83) θα μιλήσει ο Μ. Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

-- Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στη Ν. Πεντέλη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Ν. Πεντέλης θα μιλήσουν ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ και ο Τ. Καρατζής, υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης.

-- Στις 12 μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Πέρου (Κουντουριώτου & Στρ. Δαγκλή) θα μιλήσει ο Π. Ασβεστάς, υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης - Λυκόβρυσης.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Μπραχάμι, στην πλατεία Σουλίου & Αγ. Αθανασίου θα μιλήσουν ο Γ. Τόλης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Μπραχαμίου.

-- Στις 10 μ.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι θα μιλήσει ο Αλ. Περάκης στέλεχος του Κόμματος.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη γονέων μαθητών του 4ου και 5ου διαμερίσματος, θα μιλήσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11.30 π.μ., στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πυλαίας - Χορτιάτη, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, θα μιλήσουν ο Θ. Ιγνατιάδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και ο Ο. Μαάιτα, υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 6.30 μ.μ., παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κιλκίς στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

-- Στις 7 μ.μ., στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παύλου Μελά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Τσακίρης» θα μιλήσουν ο Θ. Ιγνατιάδης και ο Γ. Βούρτσας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά.

-- Στις 7 μ.μ., στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βέροιας στην «Ελιά» θα μιλήσουν ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Γ. Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Σάββατο

-- Συγκέντρωση στο Μουζάκι Καρδίτσας, στις 11 π.μ., με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον Λ. Γιώτη, υποψήφιο δήμαρχο Μουζακίου.

-- Συγκέντρωση στο Θραψίμι, στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Σ. Στουρνάρα, υποψήφιο δήμαρχο Σοφάδων Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στο Βλαχογιάννι Λάρισας, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιοαΑντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

Αύριο, Κυριακή

-- Συγκέντρωση στην Κρανιά Ελασσόνας, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα.

-- Συγκέντρωση στη Βερδικούσια Ελασσόνας, στις 11.30 π.μ. και στην Ποταμιά Ελασσόνας, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ.

Στην Κεφαλονιά

Αύριο, Κυριακή

-- Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης οργανώνει συγκέντρωση στο σχολείο στα Σπαρτιά, στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Ν. Γκισγκίνη, υποψήφιο δήμαρχο Κεφαλονιάς. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Δ. Μαντζουράτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ