Παρασκευή 23 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμπορεύσου με το ΚΚΕ που στηρίζει με συνέπεια το λαό

Σε μεγάλη κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στο Πεδίον του Αρεως, για τις ευρωεκλογές, μίλησε χτες ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Την Κυριακή αυτή, στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές, χρειάζεται να ολοκληρωθεί το βήμα που έγινε.

Να καταδικαστούν τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν τα άλλα κόμματα, να καταδικαστούν τα παζάρια που αντιμετωπίζουν τη λαϊκή ψήφο ως εκλογική πελατεία για να συνεχιστεί η αντιλαϊκή πολιτική και η ενσωμάτωση του λαού μας στο σάπιο αυτό σύστημα.

Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, σημερινοί και χτεσινοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζονται, ανησυχούν για τις εξελίξεις και την πορεία των κομμάτων τους, δεν τους έχουν εμπιστοσύνη. Τους απλώνουμε το χέρι.

Το ΚΚΕ στέκεται με υπευθυνότητα, με σταθερότητα, με συνέπεια, αποτελεί εγγύηση για να νιώθει σιγουριά ο εργαζόμενος.

Το «παλιό» και το «νέο» της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ουσιαστικά ο καπιταλισμός, το παλιό και ξεπερασμένο σύστημα που σαπίζει και η σαπίλα του βρωμίζει τα πάντα, η δυσοσμία του προκαλεί ασφυξία στο λαό.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι εγγύηση για να αντιμετωπιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή, αυτά τα τσιράκια του συστήματος, οι θαυμαστές του Χίτλερ, των συνεργατών των ναζί. Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με επιθέσεις φιλίας στους ψηφοφόρους της, αλλά με απομόνωσή της παντού.



ΣΕΛ.  12  -  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ