Πέμπτη 12 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΥΓΕΙΑ
Διαμαρτυρία στο πρώην ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας

Παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 16 Ιούνη στις 10 π.μ. στο παλιό ΙΚΑ της Ν. Ιωνίας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας και πέριξ. Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για την τραγική κατάσταση του ιδρύματος, που λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό και δεν μπορεί να καλύψει όλους τους ασφαλισμένους, καθώς εξυπηρετεί ακόμα το Ηράκλειο και τη Μεταμόρφωση.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο Σύνδεσμος, από 75 άτομα που εργάζονταν το 2010, τώρα έχουν απομείνει μόνο 30, με πολύ μεγαλύτερο φόρτο δουλειάς, λόγω των συγχωνεύσεων που έγιναν στα υποκαταστήματα. Οι συνταξιούχοι απαιτούν από την κεντρική Διοίκηση του ΙΚΑ άμεση κάλυψη όλων των θέσεων με επαρκές και μόνιμο προσωπικό. Παράλληλα, δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους στο ΙΚΑ, «που μοχθούν και αυτοί να μας εξυπηρετήσουν σε αντίξοες συνθήκες».

Διεκδικούν ακόμη να μη γίνει καμία περικοπή στις κύριες και επικουρικές συντάξεις. Να αποκατασταθούν τώρα οι συντάξεις. Να μη γίνει καμία περικοπή στις κοινωνικές δαπάνες, στα φάρμακα, στην Υγεία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί αντιασφαλιστικοί νόμοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ