Σάββατο 14 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σύσκεψη και εξορμήσεις για το διήμερο στο ΦΙΞ

Παιδιά Ελλήνων και μεταναστών δίπλα δίπλα σε προηγούμενο διήμερο εκδηλώσεων του ΚΚΕ στο ΦΙΞ
Παιδιά Ελλήνων και μεταναστών δίπλα δίπλα σε προηγούμενο διήμερο εκδηλώσεων του ΚΚΕ στο ΦΙΞ
Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιούνη, στο Πάρκο ΦΙΞ στα Πατήσια, θα γίνει το πολιτικό - πολιτιστικό διήμερο εκδηλώσεων Ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων, που διοργανώνει για 14η χρονιά φέτος η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Οι Κομματικές Οργανώσεις σχεδιάζουν πρόγραμμα εξορμήσεων σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και πλατείες, με στόχο να φτάσει πλατιά το κάλεσμα του διημέρου: «Ελληνες και μετανάστες εργαζόμενοι ενώνουμε τη δύναμή μας κατά της ταξικής αδικίας, του φασισμού και του πολέμου».

Χτες, Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έκαναν εξόρμηση στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας. Στα σχολεία της Γκράβας παιδιά Ελλήνων και μεταναστών κάθονται στα ίδια θρανία, μοιράζονται τα ίδια όνειρα, αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες. «Τα προβλήματά μας είναι ίδια», υπογραμμίζουν και διαβεβαιώνουν πως το δηλητήριο του ρατσισμού δεν έχει θέση μεταξύ τους.

Στις εκδηλώσεις του διημέρου θα πάρουν μέρος μεταναστευτικές κοινότητες, που θα παρουσιάσουν τραγούδια και χορούς από τις πατρίδες τους. Προκειμένου να οργανωθεί η συμμετοχή τους, η ΚΟΑ έχει καλέσει τις κοινότητες των μεταναστών σε σύσκεψη, την Κυριακή στις 7.30 μ.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης. Μέχρι στιγμής, συμμετοχή στο πρόγραμμα έχουν αποφασίσει ο Ελληνοβουλγαρικός Σύνδεσμος Πολιτισμού «Rodina», το πολυφωνικό συγκρότημα από την Αλβανία «Lot Courbet» και το Πολιτιστικό Κέντρο Γεωργιανών «Ο Καύκασος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ