Σάββατο 12 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Καταγγέλλει τις φονικές επιθέσεις

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) καταγγέλλει τις φονικές ισραηλινές επιθέσεις κατά του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας με θύματα αθώους πολίτες.

Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση των αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στο δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό από τις βάρβαρες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού κατά της κατεχόμενης Παλαιστίνης.

«Απαιτούμε από την ισραηλινή κυβέρνηση», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΔΣ, «να σταματήσει τους εγκληματικούς βομβαρδισμούς και τις επιθέσεις κατά αθώων άμαχων Παλαιστινίων. Επιτέλους, η ισραηλινή κυβέρνηση να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και να αποσύρει τα κατοχικά στρατεύματά της από τα παλαιστινιακά εδάφη στα προ του 1967 σύνορα και να επιτρέψει την ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Τέλος, καλείται η ελληνική κυβέρνηση, τώρα, να σταματήσει κάθε στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - τρομοκράτη - του Ισραήλ που δολοφονεί τον παλαιστινιακό λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ