Τετάρτη 23 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Ο Ντούνγκα στο τιμόνι της «Σελεσάο»

Ο αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1994, Κάρλος Ντούνγκα, είναι πλέον επίσημα ο νέος τεχνικός της Βραζιλίας και ο άνθρωπος που καλείται να ξαναχτίσει μια ομάδα των επιτυχιών μετά τη φετινή αποτυχία. Ο πρώην παίκτης ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία ότι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Φιλίπε Σκολάρι, με πρώτο μέλημα την παρουσίαση ενός ανταγωνιστικού συνόλου με υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα σε ένα χρόνο από τώρα στα γήπεδα της Χιλής. Ο ίδιος σε δηλώσεις του επισήμανε την ανάγκη να ξεχαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η φετινή αποτυχία και να δουλέψουν όλοι στην επόμενη ημέρα.

Πλήρης ανατροπή σκηνικού στην Μπαρτσελόνα με την υπόθεση του Τσάβι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», ο Ισπανός μέσος, που φαινόταν να είναι ένα βήμα πριν την έξοδο τις τελευταίες ημέρες, θα παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» τουλάχιστον για μια ακόμα σεζόν. Σημαντικό ρόλο σε αυτό φέρεται να έπαιξε ο νέος τεχνικός της ομάδας Λούις Ενρίκε.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Χάμες Ροντρίγκες καθώς οι «Μερένγκες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κολομβιανού άσου που διέπρεψε φέτος στο Μουντιάλ με την Εθνική της χώρας του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ