Τετάρτη 23 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Οι αντίπαλοι στην Ευρώπη

Για μια ακόμη φορά θα υπάρχει ελληνική μονομαχία στο πλαίσιο του Challenge Cup αφού μετά τη χτεσινή κλήρωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας η ελληνική κόντρα δεν αποφεύχθηκε ούτε φέτος. Ετσι ο ΓΑΣ Κιλκίς, που αντικατέστησε στη διοργάνωση την ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει τον Δούκα στο πλαίσιο του 3ου γύρου. Για την ίδια διοργάνωση και ίδια φάση ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θα αγωνιστεί με τη σερβική Ρατνίτσκι. Οι πρώτοι αγώνες στο Challenge Cup έχουν οριστεί στις 22 ή 23 Νοέμβρη και οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 29 ή 30 Νοέμβρη.

Ο πρωταθλητής Διομήδης Αργους, που θα παίξει στο EHF Cup και όχι στο Champions League, κληρώθηκε στον 1ο γύρο με την ισχυρή σουηδική Κρίστιανσταντ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 6/7 και 13/14 Σεπτέμβρη.

Στις γυναίκες η πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία θα παίξει στον 2ο γύρο EHF Cup με την αυστριακή Τέκτον Βατ Ατζερσντορφ και η Αναγέννηση Αρτας με την ολλανδική HB Ντουντελάνγκε, με τις ρεβάνς των συγκεκριμένων παιχνιδιών να γίνονται στην Ελλάδα (τα παιχνίδια στις 18/19 Οκτώβρη και οι επαναληπτικοί 25/26 του ίδιου μήνα).

  • Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο και την Κύπρο στην πρώτη προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2018. Οι αγώνες θα γίνουν τον Οκτώβρη/Νοέμβρη του 2014, τον Απρίλη/Μάη του 2015 και τον Ιούνη του 2015.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ