Τετάρτη 23 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ξεκίνημα με αισιοδοξία για Εθνική Ανδρών

Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φώτη Κατσικάρη να τονίζει με νόημα λίγο πριν την αναχώρηση για το Καρπενήσι ότι «στο πούλμαν θα είναι αυτοί που πρέπει», ουσιαστικά από χτες η Εθνική Ανδρών άρχισε να κινείται στους ρυθμούς του φετινού Μουντομπάσκετ της Ισπανίας (30 Αυγούστου - 14 Σεπτέμβρη). Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, ενώ στις αρχές Αυγούστου η ομάδα θα μπει στη β' φάση όπου περιλαμβάνονται αρκετά φιλικά προκειμένου να ολοκληρωθεί το τελικό μοντάρισμα. Ο Φώτης Κατσικάρης κατά την αναχώρηση της ομάδας μίλησε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες (άρνηση Κουφού, θέμα με τους παίκτες του Ολυμπιακού), τονίζοντας ότι πλέον όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Μάλιστα, εξήγησε πως το τεχνικό επιτελείο είναι προετοιμασμένο για τυχόν απρόοπτα και υπάρχει για κάθε περίπτωση το λεγόμενο «plan b». Οσο για στόχους που θα έχει η ομάδα στα γήπεδα της Ισπανίας, ο Φώτης Κατσικάρης απέφυγε να μιλήσει συγκεκριμένα, στάθηκε όμως στο γεγονός ότι η ομάδα έχει να πάρει ένα μετάλλιο από το 2009. «Σε αυτά τα τουρνουά παίζει ρόλο και η τύχη και ελπίζουμε να την έχουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά και θα παρουσιάσουμε μια πολύ καλή ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός.

  • Στο Ικόνιο της Τουρκίας θα βρεθεί Εθνική ομάδα Εφήβων για να λάβει μέρος στην α' φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (24/7-3/8). Στην πρεμιέρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία (24/7 στις 14.00), ενώ ακολουθούν οι αγώνες με την Τσεχία (25/7 στις 16.15) και με την Τουρκία μια μέρα αργότερα (26/7 στις 20.45).
  • Στις 11 Οκτώβρη αναμένεται να γίνει το πρώτο τζάμπολ της Α1 για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, όπως γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ μέσω ανακοίνωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ