Σάββατο 2 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα γκάλοπ βγάζουν και... δήμαρχο

Αυξάνονται και πληθύνονται τα γκάλοπ για τις δημοτικές εκλογές με προφανή στόχο να πλασάρουν, καταξιώσουν και αναδείξουν τους υποψηφίους δημάρχους πριν από τα κόμματα και τους ψηφοφόρους!

Στο επίκεντρο βέβαια αυτή την περίοδο βρίσκεται ο δήμος Αθήνας και σε αυτόν είναι αφιερωμένο και το γκάλοπ της «Αλκο» για λογαριασμό της εφημερίδας «Money Week». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης η Ντ. Μπακογιάννη προηγείται στις προτιμήσεις και ακολουθεί ο... Ν. Χατζηνικολάου. Στο ερώτημα «βαθμός καταλληλότητας για το δήμο με άριστα το 10» δείχνει ότι η Ντ. Μπακογιάννη προηγείται με 6, το οποίο προκύπτει από τον βαθμό 7,8 που της δίνουν οι οπαδοί της ΝΔ, 5,2 του ΠΑΣΟΚ, ενώ υψηλά ποσοστά έχει και στους οπαδούς των άλλων χώρων. Ακολουθεί ο Ν. Χατζηνικολάου με 5,2 συνολικό βαθμό. Οι οπαδοί της ΝΔ τον βαθμολογούν με 5, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ του δίνουν υψηλότερο ποσοστό με 5,9.

Τρίτος ο Γ. Παπανδρέου με συνολικό βαθμό 4,9 και έπονται οι Βύρων Πολύδωρας, Γ. Βουλγαράκης και Θ. Ρουσόπουλος με 4,4 συνολικό βαθμό, ενώ αντίστοιχο ποσοστό δείχνει ότι εξασφαλίζει και η Λιάνα Κανέλλη. Χαμηλά στη μέτρηση είναι ο Κ. Σκανδαλίδης, με βαθμό 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ