Σάββατο 1 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δε θα ζήσουμε με ψίχουλα!

Το κοινό κάλεσμα ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ

Στην κοινή ανακοίνωση για το σημερινό πανελλαδικό συλλαλητήριο, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ, σημείωναν ανάμεσα σε άλλα: «Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, γυναίκες, διαδηλώνουμε και βροντοφωνάζουμε: "Δε θα ζήσουμε με τα ψίχουλα". Να ακουστεί η φωνή μας δυνατά! Δε θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας! Δε θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!

Η ζωή μας κάθε μέρα κάνει άλματα προς τα πίσω, για να να αυξάνονται τα κέρδη και τα προνόμια των μονοπωλιακών ομίλων, των λίγων. Εκατοντάδες χιλιάδες σήμερα πιέζονται στην πρέσα της ανεργίας, χιλιάδες εργαζόμενοι εργάζονται ευέλικτα και κακοπληρωμένα. Παίρνουν πίσω όχι μόνο δικαιώματα που κατακτήθηκαν βήμα - βήμα με αδιάκοπους αγώνες και αίμα, αλλά μας γυρνούν στην εποχή του μαστιγίου, στην ασταμάτητη δουλειά ήλιο με ήλιο για ένα κομμάτι ψωμί.

Για να ανασάνουμε χρειάζεται ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε. Να μην ανεχτούμε τις συνθήκες της σύγχρονης εξαθλίωσης! Να ξαποστείλουμε όσους κάθονται στο σβέρκο μας! Να θρυμματίσουμε το μέλλον που μας προετοιμάζουν. Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα!»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ