Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

-- Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα από το 1950 έως το 1967» του Μ. Μαΐλη, διοργανώνει η ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς. Την παρουσίαση θα κάνει η Εφη Τσίγκα, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Ομιλία στις Εργατικές Κατοικίες Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει στις 19.30, ο Ν. Μπελούσης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Πεύκης (αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης) η ΚΟ Λυκόβρυσης - Πεύκης θα παρουσιάσει την έκδοση της ΙΕ της ΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. με αφορμή τη συμπλήρωση 97 χρόνων από τη μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση, η Τομεακή Οργάνωση ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Κάνιγγος 1, 2ος όροφος). Στην εκδήλωση θα λειτουργήσουν εκθέσεις σπάνιων υλικών (εφημερίδων, αφισών κ.λπ.) και βιβλίου και στις 8 μ.μ. θα γίνει συζήτηση με θέμα: «Σοσιαλισμός: η μόνη αναγκαία και ρεαλιστική απάντηση στην καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα». Θα μιλήσει ο Βασίλης Οψιμος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Στη Σκάλα Λακωνίας, στις 19.00, το βιβλίο του Μ. Μαΐλη «Το αστικό πολιτικό σύστημα από το 1950 έως το 1967», θα παρουσιάσει ο Δ. Μαστρογιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση πραγματοποιείται στο Αργοστόλι στις 19.00, για τα 96 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Αγγελική Τσώλου, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ