Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και σήμερα

Τους είχε ακόμα ενημερώσει για την πρόθεσή τους να εφαρμόσουν ένα «εθνικό σχέδιο ανόρθωσης», προσθέτοντας ότι «δεν αρνούμεθα την ανάγκη για δημοσιονομική εξυγίανση, αντιθέτως την επιδιώκουμε». Φυσικά, ούτε λέξη για το ΝΑΤΟ, απεναντίας διαβεβαιώσεις ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει την αναβάθμιση και την «ενεργητική παρουσία της χώρας σε διεθνές οργανισμούς και πρωτοβουλίες». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες απ' τη συζήτηση που ακολούθησε με τους πρέσβεις, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ΝΑΤΟ, δήλωσε πως η αποδέσμευση της χώρας απ' αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Είπαμε να τα θυμίσουμε, μιας και τις τελευταίες μέρες πυκνώνουν οι επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και με πρεσβευτές διαφόρων κρατών, εκτός από την ομάδα επαφής με διάφορα ιμπεριαλιστικά κέντρα και οργανισμούς που άλλωστε έχει.

Τώρα βέβαια, αν το 2012 τα διαπιστευτήρια ήταν τόσο ξεκάθαρα, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πόσο κρυστάλλινα είναι σήμερα, έπειτα από δύο χρόνια απόλυτης προσαρμογής και φραστικής ακόμα στα προτάγματα της καπιταλιστικής οικονομίας και στις ανάγκες της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ