Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ
Ετήσια Σύνοδος στην Ινδία

Στην πόλη Γκόα της Ινδίας συνέρχεται η Εκτελεστική Επιτροπή του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ) στις 26-28 Νοέμβρη 2014.

Η ετήσια Σύνοδος του ΠΣΕ θα εξετάσει την παγκόσμια κατάσταση σχετικά με την επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού, τους ανταγωνισμούς, τους πολέμους και απειλές του και θα σχεδιάσει τη δράση του για το επόμενο διάστημα.

Στη Σύνοδο του ΠΣΕ θα συμμετάσχουν αντιιμπεριαλιστικά κινήματα από 25 χώρες και συγκεκριμένα από Ινδία, Βραζιλία, Κούβα, ΗΠΑ, Δομινικανή Δημοκρατία, Μεξικό, Πορτογαλία, Κύπρος, Τουρκία, Δανία, Ρωσία, Παλαιστίνη, Ιράν, Λίβανο, Νεπάλ, Βιετνάμ, Σρι Λάνκα, Μπαγκλαντές, Φιλιππίνες, Λάος, Νότια Αφρική, Σενεγάλη, Κονγκό και Αγκόλα. Από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν οι Θανάσης Παφίλης, γενικός γραμματέας του ΠΣΕ και ο Ηρακλής Τσαβδαρίδης, εκτελεστικός γραμματέας του ΠΣΕ και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

Στις 28-29 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί Διεθνής Διάσκεψη για την Παλαιστίνη. Η δεύτερη μέρα των εργασιών συμπίπτει με τη Διεθνή Μέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ