Σάββατο 9 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 51
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις

Τη Δευτέρα (8μμ) στο βιβλιοπωλείο «Γραφόραμα» (Κων/νου Αθανάτου 23, Γλυφάδα), θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Μάρως Δούκα, «Ουράνια Μηχανική» (εκδόσεις «Κέδρος»). Θα μιλήσει ο Γιώργος Συμπάρδης. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι: Νινή Βοζνιάκου, Κάτια Γέρου και Νίκος Γεωργάκης.

  • Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αρένα» (Αθανασίου Διάκου 4, στάση Μετρό Ακρόπολη) του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, τη Δευτέρα (8μμ) θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: «Ποίηση: καθρέφτης ή λάμπα; Δημόσια ή Ιδιωτική υπόθεση;». Στη συζήτηση συμμετέχουν οι: Αλέξης Ζήρας, Γιάννης Βαρβέρης και Στρατής Πασχάλης.
  • Η ποιητική συλλογή της Σταυρούλας Δημητρίου με τίτλο «Ποίηση» (εκδόσεις «Λιβάνη»), θα παρουσιαστεί στις 12 Ιούνη (8μμ) στη «Στοά Βιβλίου» (Πεσμαζόγλου 5).
  • Στη Ζάκυνθο, στο δημοτικό κινηματογράφο «Φώσκολος», θα παρουσιαστεί το Σάββατο (16/6), στις 8.30μμ, το νέο βιβλίο του συγγραφέα Μάκη Θεοδόση με τίτλο «Ανάμεσα στο μηδέν και το άπειρο». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι λογοτέχνες, Φίλιππος Δρακονταειδής και Διονύσης Φλεμοτόμος και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Παναγιωτάτος, ενώ αποσπάσματα από αυτό θα διαβάσει η ηθοποιός Τασσώ Καββαδία. Στην εκδήλωση συμμετέχει η ορχήστρα του ωδείου «Τιμόθεος Αρβανιτάκης».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ