Τρίτη 13 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΑΡΤΑ
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κόμματος

Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κόμματος στην Αρτα
Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κόμματος στην Αρτα
Μαζικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις πραγματοποίησαν σε όλη την Ελλάδα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων του Κόμματος, των αγωνιστών που τα απαρτίζουν, απευθύνοντας κάλεσμα για αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, για να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Κυριακή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του Κόμματος, με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στην κινδυνολογία και τους εκβιασμούς που ασκούν στο λαό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς και στις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε πως ΝΔ - ΠΑΣΟΚ λένε ψέμματα ότι δεν θα πάρουν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα, μιας και αυτά αποτελούν κατευθύνσεις της ΕΕ, στρατηγική του μεγάλου κεφαλαίου που συνυπογράφουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Από την άλλη επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί εναλλακτική λύση υπέρ του λαού: Η ηγεσία του δίνει εξετάσεις στους δανειστές, στην ΕΕ και τους επιχειρηματικούς ομίλους, λέει ψέματα στον λαό ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει φιλολαϊκή.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε, διεκδικούν τον ρόλο του ικανότερου διαχειριστή για τα συμφέροντα του κεφαλαίου και όχι για τα συμφέροντα του λαού.

Τόνισε την ανάγκη να ψηφιστεί μαζικά το ΚΚΕ για να είναι ακόμη πιο δυνατό την επόμενη μέρα, που η ΕΕ, με τα μνημόνια διαρκείας θα είναι εδώ. Για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που θα ανοίγει τον δρόμο για τη λαϊκή συμμαχία για την ανατροπή. Κάλεσε, τέλος, τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ να δώσουν μαζικά και δυναμικά τη μάχη του ψηφοδελτίου.

Η εκδήλωση είχε ανοίξει με χαιρετισμό του υποψήφιου βουλευτή, συνεργαζόμενου με το Κόμμα, Λεωνίδα Γεωργούση, ο οποίος σημείωσε πως - παρότι προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ - σε αυτές τις εκλογές συμπορεύθηκε με το ΚΚΕ, τονίζοντας τη «συνάντησή» του με το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια στους αγώνες ενάντια στην πολιτική που πάντα είχε ως στόχο την εργατική τάξη, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους μισθωτούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ