Πέμπτη 15 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΤΕ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ

Οσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές πυκνώνουν οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να εκβιάσει όσους νιώθουν αριστεροί για να πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Σ' αυτή τη γραμμή δουλεύουν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Εβρο, είτε χρησιμοποιώντας κραυγαλέα ψέματα και προβοκάτσιες είτε επιχειρώντας να «εξαργυρώσουν» το πολύ μακρινό κομμουνιστικό παρελθόν τους.

Ετσι, λοιπόν, στις 8 Γενάρη, σε τηλεοπτικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης (ΔΕΛΤΑ ΤV) ο Κ. Πανταζίδης, μέλος της ΝΕ Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι τάχα υπάρχει «επιστολή 1.000 μελών και στελεχών του ΚΚΕ που ταυτίζονται με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με όλες τις επιφυλάξεις που έχουν»!

Επίσης, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Πατσιά, στο δημοσιευμένο βιογραφικό της αναφέρει πως ήταν «υποψήφια βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Σουφλίου με το ΚΚΕ». Πουθενά δεν διευκρινίζει ότι αυτό έγινε πριν από 16 - 20 χρόνια και φυσικά δεν αναφέρει ότι διαγράφτηκε από την Κομματική Οργάνωση Σουφλίου, γιατί στις δημοτικές εκλογές συνέπραξε με τον ΣΥΝ, ενάντια στην πολιτική του Κόμματος.

Η ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ σχολιάζει σε ανακοίνωσή της: «Η ταχύτατη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο χειρότερο ΠΑΣΟΚ τούς μαθαίνει γρήγορα να αξιοποιούν πέρα από στελέχη του και όλες τις μεθόδους του, του ψέματος, της μισής αλήθειας, της διαστρέβλωσης.

Την ταυτότητά τους οι κομμουνιστές την καταθέτουν καθημερινά στην ταξική πάλη και την παίρνουν όρθιοι στα στερνά τους, χωρίς να έχουν υπογράψει δήλωση στο σύστημα όπως κάνουν αριστεροί περιηγητές του Κόμο, του Σίτι και του Τέξας.

Ο λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη και να αναδείξει δυνατό το ΚΚΕ και στις εκλογές, για να μην τον ξεγελάσουν και πάλι μ' εκβιασμούς και αυταπάτες. Γιατί το ΚΚΕ θα σταθεί απέναντι σε κυβερνήσεις της μιας ή της άλλης διαχειριστικής εκδοχής, που όχι μόνο δεν εγγυώνται την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών για το λαό, αλλά υπηρετούν τον ίδιο δρόμο που μας οδηγεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες και επιχειρούν να τον εξαπατήσουν και πάλι με ψίχουλα. Θα πρωταγωνιστήσει, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να υπάρχει μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, για να ασκηθεί πραγματική λαϊκή πίεση που έως τώρα δεν υπήρξε, είτε από δισταγμό είτε από αυταπάτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ