Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Να παραμείνει στο ρετιρέ

Να παραμείνει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του ομίλου θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας τη Λαμποράλ στο ΣΕΦ

Eurokinissi

Να παραμείνει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του ομίλου θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας τη Λαμποράλ στο ΣΕΦ
Με στόχο να παραμείνει αήττητος, κάτι που εάν το καταφέρει θα τον διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου, ενώ θα τον φέρει και ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τη Λαμποράλ Κούτχα στο ΣΕΦ (21.30) για την 4η αγωνιστική του ΤΟΠ-16. Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» συγκατοικούν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ρετιρέ της βαθμολογίας και είναι προφανές ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο γι' αυτούς σήμερα. Το κλίμα αισιοδοξίας για τη σημερινή αναμέτρηση που επικρατεί στην ομάδα μετριάστηκε από τα προβλήματα που προέκυψαν εντός της βδομάδας και έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς των Πέτγουεϊ και Λαφαγιέτ. Και οι δύο έχασαν προπονήσεις εντός της βδομάδας και η συμμετοχή του πρώτου θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή ενώ ο δεύτερος τέθηκε ουσιαστικά νοκ άουτ απ' την αποστολή καθώς χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να επανέλθει. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας για τον αγώνα με τη Λαμποράλ, ζήτησε προσοχή προκειμένου να αποφευχθεί η ήττα και μάλιστα η ομάδα να μείνει στα ψηλά αλλά και εντός του στόχου της για κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων (οι οποίες δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά). Αναφερόμενος στα νέα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν επισήμανε πως η ομάδα καλείται να παλέψει σε όποια κατάσταση και εάν είναι, με ή χωρίς απουσίες. Μιλώντας για τη Λαμποράλ την χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα παρά τα μέτρια αποτελέσματά της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ΤΟΠ-16.

Στην άλλη πλευρά, η Λαμποράλ έρχεται στο ΣΕΦ έχοντας μια συγκομιδή μέχρι τώρα 2 ήττες, 1 νίκη, κάτι που της στενεύει κατά πολύ τα περιθώρια νέων απωλειών αφού σε αυτή την περίπτωση νωρίς νωρίς θα βρεθεί πολύ πίσω. Για τους Βάσκους, που ψάχνουν την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία στο ΤΟΠ-16, όπως φάνηκε και από σχετικές δηλώσεις του τεχνικού τους επιτελείου, πρώτο μέλημα για το σημερινό αγώνα είναι ο περιορισμός του Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο θεωρούν τον υπ' αριθμό 1 κίνδυνο γι' αυτούς.

  • Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωλίγκας απέρριψε την έφεση της Γαλατά κατά της πρωτόδικης απόφασης (100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών) για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ετσι, η τουρκική ομάδα είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το πρόστιμο ενώ και το παιχνίδι με την Αλμπα Βερολίνου (μετά από αυτά με Ολυμπιακό, Ζαλγκίρις) θα γίνει χωρίς κόσμο.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Για την επιστροφή στις επιτυχίες(2023-10-19 00:00:00.0)
Φόρεσε τα καλά του... στο β΄(2020-10-15 00:00:00.0)
Στόχος η διεύρυνση του σερί(2016-11-24 00:00:00.0)
Διπλασίασε τις επιτυχίες(2016-01-08 00:00:00.0)
Κλείδωσε πρωτιά ο Ολυμπιακός(2015-11-27 00:00:00.0)
Να διευρύνει το... σερί(2015-11-05 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ