Δευτέρα 26 Γενάρη 2015 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Στη μάχη των εκλογών το portal «902.gr»

Στη μάχη της κάλυψης της εκλογικής μάχης βρέθηκε και το portal του «902.gr», καθώς και το webradio «902.gr», παρέχοντας άμεση, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα. Οι επισκέπτες του portal έχουν και σήμερα τη δυνατότητα, μπαίνοντας σε αυτό να δουν αναλυτικά τα αποτελέσματα, συγκριτικά στοιχεία για την εκλογική δύναμη των κομμάτων, καταγραφή και σχολιασμό όλων των εξελίξεων που θα αναδείξουν οι κάλπες.

Για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων, στη θέση της στήλης «Σημαντικά», στην αρχική σελίδα του portal, υπάρχουν αναλυτικοί πίνακες, οι οποίοι θα ανανεώνονται αυτόματα και θα ενημερώνονται διαρκώς όσο συνεχίζει να υπάρχει ενσωμάτωση αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών.

Κάτω ακριβώς από τη στήλη της Ροής Ειδήσεων («Τώρα»), υπάρχει μια διαδραστική στήλη, στην οποία με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την σελίδα του portal, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα, με τις λεπτομέρειες που παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών - αποτελέσματα σε δήμους, δημοτικές ενότητες κ.λπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ