Δευτέρα 26 Γενάρη 2015 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Καταγγελίες από Οργανώσεις του ΚΚΕ

Βανδαλισμούς σε γραφεία και εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ την παραμονή των εκλογών καταγγέλλουν με ανακοινώσεις τους Οργανώσεις του Κόμματος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Ωραιοκάστρου του ΚΚΕ αναφέρει ότι αργά το βράδυ της 24ης Γενάρη φασιστοειδή έκαναν επιδρομή και κατέστρεψαν πανό και αφίσες στα γραφεία του ΚΚΕ στο Ωραιόκαστρο. «Τέτοιες ενέργειες δυναμώνουν και πεισμώνουν τους κομμουνιστές!» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του Κόμματος στο Νέο Ψυχικό καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Χαλανδρίου - Ψυχικού του ΚΚΕ, προσθέτοντας: «Αυτή η προσπάθεια εκφοβισμού από θρασύδειλους δεν τρομάζει τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος που άμεσα κινητοποιήθηκαν και έστησαν ξανά το προεκλογικό περίπτερο».

Στο μεταξύ, η Τομεακή Επιτροπή Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της κατήγγειλε τη δημοτική αρχή του Δήμου Αιγάλεω, η οποία προχώρησε το Σάββατο 24/1 στην αποκαθήλωση 50 και πλέον πανό του ΚΚΕ από τους δρόμους της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ