Πέμπτη 14 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Οργανώνουν τη συνέχεια

Με στόχο την παραπέρα οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα και μέσα στο καλοκαίρι, κόντρα τόσο στις αντιασφαλιστικές επιδιώξεις κυβέρνησης-βιομηχάνων, όσο και αποφασιστικά ενάντια στις «τρομο-ρυθμίσεις» και στη ναρκω-πολιτική, συνεχίζουν τη δράση τους μια σειρά από συνδικάτα.

Η Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό στον Πειραιά καλεί για την Τρίτη 19 του Ιούνη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών για προγραμματισμό των αγωνιστικών παρεμβάσεων. Η Επιτροπή Αγώνα καταγγέλλει το γεγονός ότι στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου η πλειοψηφία απέρριψε για μία ακόμα φορά τις προτάσεις για συντονισμένο αγώνα με το πλαίσιο διεκδίκησης που προβάλλουν τα σωματεία.

Στην Αρτα ήδη η Συντονιστική Επιτροπή Συνδικάτων και Συνδικαλιστών σε κοινή σύσκεψη με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων προκήρυξε συλλαλητήριο για την Τρίτη 19 του μήνα, στην Πλατεία Κιλκίς, απ' όπου θα αρχίσει πορεία με κατάληξη την πλατεία Αγ. Δημητρίου. Εκτός από το Ασφαλιστικό η κινητοποίηση αφορά και στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη».

Στην Κόρινθο η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων-Συνδικαλιστών καλεί για αύριο Παρασκευή 15 του Ιούνη στις 8 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο σύσκεψη για την οργάνωση της παρέμβασης στους χώρους δουλιάς με συγκρότηση επιτροπών αγώνα για την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα.

Στην Ελευσίνα σήμερα Πέμπτη η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων του Θριασίου και η Επιτροπή Αγώνα Θριασίου για την Κοινωνική Ασφάλιση καλούν σε σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας στις 6.30 μ.μ. για να συντονίσουν τις επόμενες κινητοποιήσεις. Γιατί όπως σημειώνουν και στο κάλεσμά τους, «εμείς αυτό το διάλογο γνωρίζουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ