Τρίτη 10 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σήμερα και αύριο οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου ΟΤΑ Αχαΐας

Εκλογές πραγματοποιεί σήμερα και αύριο το κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Αχαΐας, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά. Οι αρχαιρεσίες γίνονται στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου), σήμερα από τις 9 π.μ. έως 4 μ.μ. και αύριο από τις 10 π.μ. έως 4 μ.μ.

Αναδεικνύοντας τη σημασία της συμμετοχής στις αρχαιρεσίες το Συνδικάτο αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή του στη μέχρι τώρα τρίχρονη δράση του, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων: «Το Συνδικάτο από την ίδρυσή του ένωσε τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, από ειδικότητα και χώρο εργασίας. Εδειξε σε όλους ποιος είναι ο δρόμος της ταξικής ενότητας, του ταξικού ανυποχώρητου αγώνα, μακριά από τους μηχανισμούς των Δημοτικών Αρχών, απέναντι από τη γραμμή του συμβιβασμού του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού, μακριά από την υποταγή στο ρεαλισμό της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Διέψευσε τις φωνές που παραπληροφορούσαν ότι το Συνδικάτο στήθηκε για να αντιπαρατεθεί στα επιχειρησιακά σωματεία του χώρου, αφού στην πράξη προώθησε κάθε αγωνιστική διάθεση, κάθε προσπάθεια ανασύνταξης του συνδικαλιστικού κινήματος στον κλάδο.

Οργανωνόμαστε στο Συνδικάτο. Ψηφίζουμε στις εκλογές του. Δυναμώνουμε την ταξική μας ενότητα. Δίνουμε αποτελεσματικότητα στους αγώνες μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ