Τρίτη 10 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ»
Απεργία για τα δεδουλευμένα

Σε απεργιακή κινητοποίηση προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα «ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ», του Ακκά, απαιτώντας από την εργοδοσία να τους εξοφλήσει τα δεδουλευμένα που τους οφείλει για τους τελευταίους 8 και πλέον μήνες.

Την Παρασκευή πραγματοποίησαν συνέλευση και απέρριψαν την πρόταση της εργοδοσίας, που τους συνέστησε υπομονή μέχρι την έγκριση ενός δανείου που έχει ζητήσει για να τους καταβάλλει από αυτό το δάνειο ποσό 90.000 ευρώ μηνιαίως για τα δεδουλευμένα τους. Η πλειοψηφία των εργαζομένων αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση.

Εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων Υποδηματοποιίας, Κλωστοϋφαντουργίας, Δέρματος και Ιματισμού Κεντρικής Μακεδονίας παραβρέθηκαν στη συνέλευση και δήλωσαν τη στήριξή τους σε όποια αγωνιστική προσπάθειά τους. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στη λογική της αναμονής που τους τίθεται και από την εργοδοσία, καθώς η λογική αυτή χειροτέρευσε τη θέση τους. Οι εργαζόμενοι χωρίς καμία αναμονή και απατηλή ελπίδα, χωρίς μοιρολατρία και φόβο, να οργανώσουν την πάλη τους, τη διεκδίκηση με βάση τις δικές τους ανάγκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ