Σάββατο 16 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Εξαγγελίες νέων συλλαλητηρίων

Παρεμβάσεις από κοινού με επαγγελματοβιοτέχνες και αγρότες, σε χώρους δουλιάς, με συσκέψεις, περιοδείες, μοίρασμα έντυπου ενημερωτικού υλικού στους εργαζόμενους, ενημερωτικές καμπάνιες, γενικές συνελεύσεις σωματείων, συνέχιση της δράσης για διεύρυνση των επιτροπών αγώνα που έχουν συγκροτηθεί, δημιουργία νέων αλλά και σωματείων εκεί που δεν υπάρχουν, περιλαμβάνει το πρόγραμμα δράσης των συνδικάτων στην Εύβοια για το επόμενο διάστημα. Μέσα στον Ιούνη και στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη θα γίνουν συλλαλητήρια στις πρωτεύουσες των νομών και σε άλλες πόλεις της Στερεάς και της Εύβοιας.

Ηδη έχουν ξεκινήσει περιοδείες σε εργασιακούς χώρους και από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνουν εξορμήσεις σε βιομηχανίες της περιοχής Χαλκίδας-Βασιλικού, στις ΔΕΚΟ, στο δημόσιο τομέα, στις τράπεζες. Η Επιτροπή Αγώνα έχει ήδη προκηρύξει συλλαλητήριο για την Πέμπτη 21 του Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Σύσκεψη φορέων και εργαζομένων διοργάνωσε προχτές η Ομάδα Πρωτοβουλίας Ιστιαίας για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Η Επιτροπή Αγώνα Λιβαδειάς αποφάσισε συγκέντρωση στην Αντίκυρα το Σάββατο 16 του Ιούνη, συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ την Τετάρτη 20/6 και συλλαλητήριο στη Λιβαδειά την Πέμπτη 5 του Ιούλη, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ.

Την Τρίτη 19/6 παρόμοια σύσκεψη εκτιμήσεων και προγραμματισμού δράσης έχει συγκαλέσει η Επιτροπή Αγώνα Θηβών. Στην Αμφισσα, με στόχο την παραπέρα οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα, συνήλθε χτες το βράδυ το Γενικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου. Η Επιτροπή Αγώνα διοργανώνει σύσκεψη φορέων και εργαζομένων, ΕΒΕ, αγροτών την Κυριακή 17/6 στην Ιτέα. Την Πέμπτη 21 του Ιούνη στις 7.30 μ.μ. θα γίνει συλλαλητήριο στην Ιτέα.

Στη Φθιώτιδα, η Επιτροπή Αγώνα έχει προγραμματίσει περιοδείες στις συνοικίες της πόλης της Λαμίας (Δευτέρα 18/6 Γαλανέικα, Τετάρτη 20/6 Παγκράτι), εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς και την Πέμπτη 21 του Ιούνη συλλαλητήριο στη Λαμία, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Πάρκου.

Στην Κοζάνη

Αγωνιστική συνέχεια των κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης δίνεται στο Νομό Κοζάνης τη βδομάδα που έρχεται. Την Τρίτη 19 του Ιούνη στις 8 το βράδυ η Επιτροπή Αγώνα για τη Σωτηρία της Κοινωνικής Ασφάλισης Πτολεμαΐδας πραγματοποιεί συλλαλητήριο ενάντια στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης, έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Στην Κοζάνη πραγματοποιείται συλλαλητήριο για τον ίδιο λόγο από την Επιτροπή Αγώνα στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 7.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ