Παρασκευή 17 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση σωματείων στην έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής

Συγκέντρωση σωματείων και φορέων διοργανώνεται, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, τη Δευτέρα 20 Απρίλη, ημερομηνία έναρξης της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών του Κορυδαλλού. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 8 το πρωί, στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι στη Νίκαια. Τη συμμετοχή τους σε αυτήν αποφασίζουν καθημερινά σωματεία και ομοσπονδίες.

Στη συγκέντρωση καλούν: Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών, το Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών, το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΒΓΑ, το Σωματείο Εργαζομένων της ΦΑΓΕ, το Σωματείο Εργαζομένων της Tasty, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού, το ΠΕΣ - ΝΑΤ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών. Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί επίσης στη συγκέντρωση και προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 7.30 π.μ. έως τις 11.30 π.μ.

Το σχετικό ψήφισμα που κατέθεσαν οι ταξικές δυνάμεις στα ΔΣ ενέκριναν, επίσης, η ΕΛΜΕ Πειραιά, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης», η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης, το Σωματείο Τροφίμων - Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας και το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Κελαϊδίτης ΑΕ».

  • Στη συγκέντρωση καλεί η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), ενώ σε μαζική συμμετοχή καλούν επίσης η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ