Παρασκευή 5 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας και η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, με αφορμή τα 60 χρόνια από την ίδρυση της ΕΕΔΥΕ, διοργανώνουν εκδήλωση - έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Το όνειρο του παιδιού είναι η Ειρήνη», εμπνευσμένη από το ποίημα του ποιητή της ειρήνης Γιάννη Ρίτσου. Θα συμμετέχουν παιδιά από τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, στα οποία και θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Ελευσίνας. Την Κυριακή 7/6 η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 10.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ., ενώ στις 6 μ.μ. θα απονεμηθούν τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Η εκδήλωση θα κλείσει με παράσταση Καραγκιόζη στις 8.15 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου διοργανώνει εκδήλωση αύριο Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πίσω απ' το Δημαρχείο), με θέμα «Μια ζωγραφιά για την Ειρήνη...». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση έργων μαθητών, θα γίνει απονομή αναμνηστικών και θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ