Παρασκευή 5 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Ζητά αναδιαρθρώσεις για τόνωση των «δυνατοτήτων» του κεφαλαίου

Να προχωρήσει άμεσα στη διάνοιξη νέων πεδίων κερδοφορίας για το κεφάλαιο κάλεσε τον πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε χτες στο Παρίσι με τον Γάλλο υπουργό Οικονομίας, Εμ. Μακρόν.

Οπως είπε ο Στ. Θεοδωράκης, «οι δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας είναι τεράστιες. Αυτό είναι το συμπέρασμα και από τη σημερινή μου συνάντηση με τον υπουργό Oικονομίας της Γαλλίας (...) Μιλήσαμε για επενδύσεις, για αποκρατικοποιήσεις, μιλήσαμε για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στο Δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, τις μεταρρυθμίσεις δηλαδή, που είναι απαραίτητες για να πάρει μπροστά η ελληνική οικονομία».

Πρόσθεσε ότι πρέπει πρώτα «να έχουμε ένα αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις» και εξέφρασε την ελπίδα ο Αλ. Τσίπρας «να προχωρήσει σε μία συμφωνία». Προκειμένου ωστόσο να μη χρεωθεί τα αντιλαϊκά μέτρα που συζητούν κυβέρνηση και δανειστές, έσπευσε χτες να δηλώσει ότι «το Ποτάμι δεν αποδέχεται πολλά από αυτά που ζητούν ή φαίνονται να ζητούν οι εταίροι και οι δανειστές μας». Επιπλέον, ζήτησε από την κυβέρνηση «να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και ο πολιτικός κόσμος για τις διεκδικήσεις της ελληνικής κυβέρνησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ