Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΛΟΥ
«ΚΚΕ για αντίσταση σ' αυτό που έρχεται»

Περιοδεία του Θ. Τσαλούχα σε συνεργεία - μηχανουργεία

Περιοδεία στα συνεργεία αυτοκινήτων, μηχανουργεία, εμπορικές αντιπροσωπείες στη συνοικία της Νεάπολης πραγματοποίησε ο Θ. Τσαλούχας, υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Στις συνομιλίες που είχε με εργαζόμενους αίσθηση έκανε η τοποθέτηση εμπόρου που σημείωσε ότι στις εκλογές του 2012 και του 2015 έκανε κριτική στο ΚΚΕ για την τακτική να μην ενδώσει στις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία, αλλά, όπως είπε, «τώρα καταλαβαίνω που είδα τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ αυτούς τους επτά μήνες με τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, ότι εάν τότε το ΚΚΕ δεν ήταν σταθερό στην πολιτική του, σήμερα δεν θα υπήρχε κανένα στήριγμα στο λαό να αντισταθεί μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου. Γι' αυτό αυτήν τη φορά θα στηρίξω το ΚΚΕ στις εκλογές στις 20 του Σεπτέμβρη για να υπάρχει μία ισχυρή δύναμη να αντισταθεί σε αυτό που έρχεται».

Ο Θόδωρας Τσαλούχας τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει πρόταση διεξόδου από την κρίση, που απαντά στον αν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη που να εξασφαλίζει τη λαϊκή ευημερία. Μπορεί να υπάρξει - είπε - αρκεί να «φύγει» από τη μέση το καπιταλιστικό κέρδος, αρκεί τα μέσα παραγωγής, ο πλούτος που παράγεται να γίνουν κοινωνική ιδιοκτησία. Ετσι μπορεί να εξαλειφθούν η εκμετάλλευση, τα αντιλαϊκά μέτρα, μπορεί να μπει οριστικό τέλος στα μνημόνια και τις θυσίες που υποβάλλεται ο λαός για να ανακάμψουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Είναι η πρόταση με την οποία μπορούν να αξιοποιηθούν και να αναπτυχθούν παραπέρα οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας προς όφελος του λαού.

Το ΚΚΕ - τόνισε - καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, που βλέπουν να τους κατασπαράζουν τα μονοπώλια, να εμπιστευτούν τη συνεπή αντιμονοπωλιακή γραμμή και δράση του. Να οργανώσουν το κίνημά τους και να ενωθούν με τους εργάτες και τους φτωχούς αγρότες σε μια μεγάλη Λαϊκή Συμμαχία. Να βγάλουν ένα πιο δυνατό ΚΚΕ παντού, στη Βουλή, στους χώρους δουλειάς, στα μεγάλα εργοστάσια, στις λαϊκές γειτονιές, στην ύπαιθρο, στους χώρους νεολαίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ