Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ο μπράβος του συστήματος το παίζει και ... θύμα

Η γνωστή κάλπικη «αντιμνημονιακή» και τάχα «αντισυστημική» ρητορεία και η αντιδραστική, ρατσιστική αξιοποίηση του προσφυγικού προβλήματος ήταν αυτά που πρόταξε ο αρχηγός της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, κατά τις δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα, δείχνοντας ποιο θα είναι το μοτίβο που θα ακολουθήσει η ΧΑ και την «επόμενη μέρα», προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθειά της για τον εγκλωβισμό λαϊκών συνειδήσεων.

Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και επιδιώκοντας να εμφανίσει την οργάνωσή του ως ...θύμα, ισχυρίστηκε ότι «είχαμε απέναντί μας ένα ολόκληρο σύστημα», που μέσω των τηλεοπτικών σταθμών έριξαν στη ΧΑ «ποταμούς λάσπης», όταν το εν λόγω φασιστικό μόρφωμα και με τις θέσεις που ανέπτυξε και μέσα στην προεκλογική περίοδο (π.χ. για τα «κίνητρα» στο τμήμα της ελληνικής αστικής τάξης με κεφάλαια εκτός Ελλάδας, για τις φοροαπαλλαγές στους εγχώριους φαρμακοβιομήχανους κ.ο.κ.), επιβεβαίωσε ότι είναι το... «αντισυστημικό» τσιράκι του συστήματος!

Ο επικεφαλής της ναζιστικής οργάνωσης αναφέρθηκε και στη δήλωσή του την περασμένη Πέμπτη, με την οποία κυνικά ομολόγησε ότι η ΧΑ αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οπως ισχυρίστηκε... «δεν εννοούσα ακριβώς αυτό» (!) και η πρότασή του «διαστρεβλώθηκε», αφού ο ίδιος «καταδικάζει» τη δολοφονία του Π. Φύσσα ...απερίφραστα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ