Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πάτρα

Από τη μαζική συγκέντρωση της Παρασκευής στην πλ. Γεωργίου
Από τη μαζική συγκέντρωση της Παρασκευής στην πλ. Γεωργίου
Με τη μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ η προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ. «Ψήφισε - δυνάμωσε το ΚΚΕ παντού, δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν από την πλατεία Γεωργίου εκατοντάδες λαού και νεολαίας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης, ο Κώστας Πετρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ και ο Κώστας Καζάκος, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Επίσης, το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία της Σοσιαλιστικής Γερμανικής Εργατικής Νεολαίας (SDAJ), που βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, στα πλαίσια επίσκεψης στη χώρα μας, με στόχο να εκφράσει την αλληλεγγύη της στον ελληνικό λαό.

Συνάντηση με το Σωματείο Εκτάκτων Αρχαιολόγων

Νωρίτερα, ο Δ. Κουτσούμπας είχε συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου Εκτάκτων Αρχαιολόγων του υπουργείου Πολιτισμού, που εργάζονται στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τους αρχαιολόγους, καθώς δουλεύουν με συμβάσεις, ενώ αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας τους.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με την αντιπροσωπεία της SDAJ
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με την αντιπροσωπεία της SDAJ
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μετέφερε στους εργαζόμενους την πρόθεση του Κόμματος να συνεχίσει τις παρεμβάσεις του, πιέζοντας να δοθεί λύση στα προβλήματα, όπως έχει ήδη κάνει και με Ερωτήσεις στην προηγούμενη Βουλή. Από τη μεριά τους, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων αναγνώρισαν τη σταθερή στάση του ΚΚΕ στο πλευρό τους και δεσμεύτηκαν να στείλουν το επόμενο διάστημα αναλυτικό υπόμνημα με τα προβλήματα και τα αιτήματά τους, προκειμένου να αξιοποιηθεί σε μελλοντικές παρεμβάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ