Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα

Απανωτά συνθήματα, ζεστές αγκαλιές, θερμά χειροκροτήματα, με τη νεολαία να δίνει τον παλμό με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό της, περίμεναν τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, κατά την επίσκεψή του, το Σάββατο 19/9, στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα.

Τον Δ. Κουτσούμπα συνόδευαν μέλη του ΠΓ και της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος. Με την άφιξή του ακούστηκαν δυνατά τα συνθήματα: «Ισχυρό ΚΚΕ, αντεπίθεση λαέ», «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», και «Ψηφίζω, δυναμώνω το ΚΚΕ παντού, δύναμη και ελπίδα είναι του λαού».

Ο Δ. Κουτσούμπας «απάντησε» σε αυτή την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, λέγοντας τα εξής: «Να ευχηθώ σε όλους σας καλή δύναμη, καλούς αγώνες, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε από εδώ και πέρα μπροστά μας και βέβαια να πάμε αύριο στην κάλπη να ψηφίσουμε, να βγάλουμε ενισχυμένο το ΚΚΕ. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί σε αυτή τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων, στα μνημόνια, στους εφαρμοστικούς νόμους και βέβαια από τη Δευτέρα μόνο το ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή και μέσα στους αγώνες θα είναι μπροστά, στο μετερίζι, μαζί με το λαό. Καλή υγεία σε όλους και όλες. Αύριο να πάμε να ψηφίσουμε όλοι οι νέοι, οι νέες, οι γυναίκες, οι λαϊκές οικογένειες, να μην αφήσουμε κανένα άνθρωπο γνωστό, να τον πάρουμε και με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι, να το ρίξουμε στην κάλπη, γιατί αυτή είναι η μόνη πραγματική ελπίδα. Θα τα καταφέρουμε!».

Αντίστοιχα ζεστό ήταν το κλίμα και στη συνέχεια, κατά την περιοδεία του Δ. Κουτσούμπα στους δρόμους του εμπορικού κέντρου και την αγορά της Καλλιθέας, με τη χαρακτηριστικότερη στιγμή να διαδραματίζεται στην αγορά, όταν ένας από τους εμπόρους φώναξε: «Το ΚΚΕ είστε η ελπίδα μας!».

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος κατέληξε σε παραδοσιακό καφενείο της περιοχής για καφέ, ουζάκι, λίγους μεζέδες και χαλαρή κουβέντα με συντρόφους, μέλη και οπαδούς του Κόμματος. Μάλιστα, στη διάρκεια της κουβέντας, ο Δ. Κουτσούμπας έδειξε και το.. περίφημο «ρόλεξ», που «κάποιοι» - αντιγράφοντας στο «παρά ένα» από τις εκλογές την αντίστοιχη περσινή «είδηση» του φασιστικού «Στόχου» - ήθελαν να αξίζει 10 χιλιάδες ευρώ... Ετσι, με μπόλικη δόση χιούμορ, ο Δ. Κουτσούμπας είπε βγάζοντας το ρολόι του: «Να σας κάνω και μια επισήμανση. Ορίστε, αυτό είναι το ρόλεξ. Δέκα ευρώ. Αν θέλετε να σας χαρίσω αρκετά τέτοια ρόλεξ», κάνοντας βέβαια τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε γέλια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ