Τετάρτη 4 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Με νέα ορμή στην πολιτική εξόρμηση

Συνεχίζεται με νέα ορμή η πολιτική εξόρμηση του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

- Σήμερα Τετάρτη, 4 του Ιούλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει, στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΝΕ Αχαΐας του Κόμματος στο καλοκαιρινό Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο (Γερμανού και Ηλείας) στην Πάτρα. Νωρίτερα, στις 11.30 το πρωί, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ και στις 12.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ.

- Αύριο Πέμπτη, 5 του Ιούλη, σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών Πέλλας, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης.

- Αύριο Πέμπτη, επίσης, σε συγκέντρωση στις Σέρρες, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Θ. Κωνσταντινίδης.

Αλλες εκδηλώσεις

Εκτός των παραπάνω συγκεντρώσεων το πρόγραμμα δράσης των ΚΟ περιλαμβάνει για το προσεχές διάστημα:

Στην Αττική

- Στην κεντρική πλατεία Μενιδίου σήμερα Τετάρτη 4/7, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον βουλευτή του κόμματος Αντώνη Σκυλλάκο.

Στη Θεσσαλονίκη

- Στο Πάρκο της Κοινότητας Πεύκων αύριο Πέμπτη 5 του Ιούλη στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Ηλία Γκουτζιγιάννη, μέλος της ΝΕ.

- Το Σάββατο 7 του Ιούλη στις 8.30 μ.μ. πραγματοποιείται συγκέντρωση στην παραλία Νέων Επιβατών με ομιλητή τον Θεόδωρο Ιγνατιάδη.

Στη Λάρισα

- Αύριο, Πέμπτη, στις 9 μ.μ. στην Ελασσόνα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Αύριο, Πέμπτη, στις 9 μ.μ. στη Γιάννουλη, στο καφενείο του Θάνου, θα μιλήσει ο Χρ. Χαλκιάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Στερεά - Εύβοια

- Αύριο Πέμπτη, 5 του Ιούλη, στις 8.30 μ.μ. η συγκέντρωση στη Θήβα, στην αίθουσα του Δημαρχείου, με ομιλήτρια τη Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Επίσης, αύριο Πέμπτη πολιτική συγκέντρωση στη Λαμία, στο ξενοδοχείο «Σαμαράς», με ομιλητή τον Αντ. Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Κεφαλονιά - Ιθάκη

- Την Παρασκευή, 6/7, στις 9 μ.μ., στο Δημαρχείο Ληξουρίου με ομιλητή τον Γεράσιμο Αραβανή, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ