Τετάρτη 4 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Απάντηση ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ αύριο στην Κάνιγγος

Στην τακτική του μαστίγιου, κατά όσων επιμένουν να διεκδικούν αγωνιστικά, κατέφυγε χτες η κυβέρνηση, καθώς η τακτική του καρότου με τους διαλόγους της απάτης δε φαίνεται να φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα κι ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πιέζει για «εδώ και τώρα» ριζικές ανατροπές στο κοινωνικο-ασφαλιστικό σύστημα.

Δύο μέρες πριν το πανεργατικό συλλαλητήριο για την Κοινωνική Ασφάλιση που οργανώνει για αύριο Πέμπτη το ΠΑΜΕ και μια μέρα μετά την κοινή σύσκεψη Σημίτη - Γιαννίτση - Παπαδόπουλου, εφτά συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ πήραν κλήση από ειδική ανακρίτρια να απολογηθούν για την κατάληψη του υπουργείου Εργασίας στις 5 Απρίλη, ενώ την ίδια ώρα η Διοίκηση του ΙΚΑ κατέθεσε αγωγή κατά της απεργίας των γιατρών του Ιδρύματος, που εκδικάζεται σήμερα.

Αμεση η απάντηση στην κρατική τρομοκρατία: Γιατροί, ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι παίρνουν μέρος σήμερα στις 10 το πρωί σε συγκέντρωση μπροστά στο υπουργείο Υγείας, απ' όπου θα πάνε στα δικαστήρια.

«Κατηγορούμενοι είναι η κυβέρνηση, η πολιτική της και οι μηχανισμοί αυταρχισμού και τρομοκράτησης», τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί σε μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο στην πλατεία Κάνιγγος στις 7.30 το απόγευμα.


ΣΕΛ.  11   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ