Σάββατο 22 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νάουσας, η Ομάδα Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας και οι εκδόσεις «Καστανιώτη», θα παρουσιάσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νάουσας, σήμερα (8.30 μμ) το βιβλίο - λεύκωμα της Αρλέτας «Από πού πάνε στην Ανοιξη;». Θα διαβάσει η Αννα Σταματοπούλου, ενώ η Αρλέτα θα τραγουδήσει χαρακτηριστικά τραγούδια της.
  • Στο «Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104» οι εκδόσεις «Καστανιώτη», στις 24/1 (8 μμ) θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Μισέλ Φάις «Απ' το ίδιο ποτήρι και άλλες ιστορίες». Θα μιλήσουν οι Γ. Γιατρομανωλάκης, Β. Καραποστόλης, Ν. Ξυδάκης, Β. Χατζηβασιλείου. Θα διαβάσουν οι Α. Μαυραγάνης, Μ. Παπαδημητρίου.
  • Στο «Πολύεδρο» (Κανακάρη 147, Πάτρα) στις 24/1 (7 μμ) οι εκδόσεις «Καστανιώτη» θα παρουσιάσουν τη σειρά «Βασική Βιβλιοθήκη Νηπιαγωγού», την οποία διευθύνει ο Β. Αναγνωστόπουλος. θα μιλήσουν οι Ε. Δραγασάκη - Σηφάκη, Β. Αναγνωστόπουλος, Ε. Ανδρικοπούλου.
  • Στη «Στοά του Βιβλίου» στις 24/1 (7.30μμ) η «Δωδώνη» θα παρουσιάσει το βιβλίο του Κωνσταντίνου Μπούρα «Ο θάνατος του Ευριπίδη» (αναφέρεται στους τελευταίους μήνες ζωής του τραγικού ποιητή στην αυλή του βασιλιά Αρχέλαου, στη Μακεδονία). Θα διαβάσουν οι Ζ. Ρόχας, Π. Κυπαρίσσης, Κ. Φουντούκης, Π. Κορδαλής, Μ. Χατζηγεωργίου.
  • Στο «Βιβλιορυθμό» (Ζωοδ. Πηγής 18), στις 25/1 (8 μμ), οι εκδόσεις «Κιμωλία» θα παρουσιάσουν το έργο του Πλάτωνα «Πολιτεία», σε μετάφραση - σχόλια της Κυριακής Δόλια.
  • Στο βιβλιοπωλείο Τσαμαντάκη (Καραολή Δημητρίου 32, Πειραιάς) στις 27/1 (8μμ) ο «Κέδρος» θα παρουσιάσει το τελευταίο μυθιστόρημα του Κώστα Μουρσελά «Κλειστόν λόγω μελαγχολίας». Θα μιλήσουν οι Γ. Κοντός, Γ. Χρυσούλης. θα διαβάσει η Α. Λούλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ